Houtgestookte Hottub

/Houtgestookte Hottub
Houtgestookte Hottub2023-01-04T10:49:43+00:00

Houtgestookte hottub bij Baden van Hout

De houtgestookte hottub wordt ook wel de ‘Scandinavian Hottub’ genoemd. Het water in het buitenbad wordt verwarmd met behulp van een houtgestookte kachel.

Een hottub die houtgestookt wordt brengt u heerlijk dicht bij de natuur en zorgt voor de ultieme ontspanning. Na een dag hard werken kunt u genieten met uw familie en vrienden van een heerlijke warmwaterbron in uw eigen tuin.

Vroeger gebruikten jagers tijdens hun jacht warmtebronnen om op krachten te komen tijdens hun reis in koude gebieden. Tegenwoordig beschikken wij over de luxe dat we zelf een hottub op houtkachel kunnen aanschaffen.

Gun uzelf deze weldaad voor lichaam en geest en geniet met uw gezin of partner!

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen
Houtgestookte hottub

Dé Specialist

Wilt u een hottub kopen? Dan bent u bij Baden van Hout zeker aan het juiste adres. De prijs is volledig afhankelijk van uw wensen en wordt opgebouwd uit het materiaal en de afmetingen. Alle baden worden standaard geleverd met een:

 • Fles lijnolie;
 • PVC afdekzijl;
 • Houten trap;
 • Compartiment;
 • RVS kachel;
 • Houten bankjes.

Voor de bezorging van het bad rekenen wij een standaardbedrag van €175,-. Dit bedrag geldt enkel bij bezorgingen in Nederland.

houtgestookt-buitenbad

Hottub van echt kwaliteitshout

De houtgestookte hottubs zijn van zeer hoge kwaliteit. Zo beschikt de deksel van de kachel over houten handvaten.

Zodat u altijd veilig hout kunt bijgooien zonder dat u zich verbrandt. De vonkvanger, ook wel het schoorsteenkapje zorgt ervoor dat de vonken niet uit de pijp komen.

Daarnaast hoeft u niet bang te zijn dat er water in de kachel komt. De hot tubs die houtgestookt zijn, bestaan uit echt kwaliteitshout. De structuur van het hout bepaalt hoe lang de levensduur van uw bad is.

De groeisnelheid van de bomen spelen hier ook een belangrijke rol. Wij maken gebruik van Nordic Pine, Western Red Ceder, Eiken of Lariks uit Siberië. Deze zijn heel langzaam gegroeid, waardoor de levensduur veel langer is.

hottub-die-houtgestookt-is

Houtgestookte hottubs van hoge kwaliteit

U kunt zich natuurlijk voorstellen dat er door het gewicht van het water nogal wat druk komt te staan op de buitenwanden. Daarom hebben wij gekozen voor verstelbare hoepels en bij sommige houtsoorten zelfs voor drie hoepels.

Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en wordt de levensduur van het bad aanzienlijk verlengt.

Het verwarmingselement, de hottub houtkachel is bij onze houtgestookte hottub in het bad geplaatst. Hierdoor kunt u genieten van optimale verwarming. De kachel is geschikt voor stukken hout van maximaal 70 centimeter.

Daarbij is het onmogelijk om uzelf te verbranden aan de kachel, omdat het water een koelende werking heeft.

hottub van hout

Ons assortiment accessoires

Naast de producten die standaard worden meegeleverd bij de houtgestookte hottub, kunt u er ook voor kiezen om losse accessoires aan te schaffen. Wij zijn altijd bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze producten!

Hierdoor zult u regelmatig nieuwe producten aantreffen. Kies bijvoorbeeld voor een KVIK. Hierdoor wordt uw bad nu nog sneller opgewarmd! Hier een greep uit ons assortiment:

 • Bedekkingen voor uw bad (hout of kunststof);
 • Een trapje met drie treden;
 • Een tafel, waardoor u altijd een drankje in de buurt heeft!
 • Een rek om uw handdoeken op te hangen;
 • Een rekje voor het hout.

Daarnaast vindt u ook nog onderdelen zoals een vlonder, voetenbad en een asschepje.

houten-bad-van-hoge-kwaliteit

Welk bad past bij mij?

Het is natuurlijk moeilijk om zomaar een keuze te maken als u nog niet precies weet wat u wilt.

Hiervoor hebben wij een handig stappenplan uitgewerkt. Deze zes stappen keuzehulp kan u helpen bij het maken van uw keuze of het doen van bepaalde afwegingen. Zo kunt u zichzelf bijvoorbeeld afvragen welke houtsoort u kiest en of u kiest voor zelfbouw of het laten opzetten.

Daarnaast kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken om een houtgestookte hottub bij u in de buurt te bekijken. Wilt u graag een bad bezichtigen? Vul dan uw gegevens in. Wij nemen vervolgens contact op met een klant bij u in de buurt!

houtgestookte-hottub-bij-baden-van-hout

Waarom Baden van Hout?

Naast de hoge kwaliteit die wij aanbieden zijn er nog een aantal belangrijke punten waarom onze klanten nou juist voor een houtgestookte hottub van Baden van Hout kiezen:

 • Wij bieden baden van hoge kwaliteit al aan vanaf €2.385,00;
 • Handgemaakte ambachtelijke producten met oog voor de aarde;
 • Persoonlijk advies en contact;
 • Montage en bezorgservice is beschikbaar in Nederland en België.

Inmiddels gingen al meer dan 1000 mensen u voor. U kunt van ons altijd een hoge service en persoonlijk advies verwachten. Het is belangrijk dat de hot tub volledig aansluit bij uw wensen en hier helpen wij u graag bij!

Wilt u graag een offerte inclusief maatadvies? Neem dan contact met ons op. Wij reageren altijd binnen een dag met een voorstel en advies betreft de houtgestookte hottub!

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen
houtgestookte-badkuip

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.