Houten Hottub

/Houten Hottub
Houten Hottub2019-11-21T09:11:25+00:00

Houten Hottub van hoge kwaliteit

Ben je opzoek naar een Houten Hottub? Dan ben je bij Baden van Hout aan het juiste adres. Wij waren destijds de tweede aanbieder in Nederland en inmiddels verkopen wij al ruim 15 jaar hottubs van hout.

Heerlijk baden in uw eigen tuin onder de mooie sterrenhemel. Waar u voorheen naar een spa ging om te ontspannen, kunt u nu relaxen in uw eigen tuin. Daarbij is de hot tub van hout zeer duurzaam. Zo kunt u er jaren plezier van beleven.

Wilt u heerlijk ontspannen in uw eigen achtertuin terwijl u geniet van de prachtige natuur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende Offerte

Verantwoord genieten

U vindt bij ons alleen houtgestookte hottubs. Geen elektrische- of kunststoffen varianten. Wij vinden duurzaamheid en de natuur zeer belangrijk. Zo komt er ook geen plastic te pas aan onze hottubs. Wij zijn van mening dat er al genoeg plastic is en hier willen wij niet aan mee doen.

Het productieproces wordt zo duurzaam mogelijk uitgevoerd. Het hout dat wij gebruiken voor de baden wordt gewonnen uit gebieden waar een terugplantbeleid van kracht is. Of het hout moet zijn voorzien van een FCS-keurmerk.

Zo zorgen we er samen voor dat u verantwoord kunt genieten. We zorgen graag voor onze planeet. Dit uit zich niet alleen in een duurzaam productieproces, maar ook in duurzame materialen. Zo kunt u jaren plezier beleven van uw bad.

houten-hottub

Verschillende houtsoorten

De houten hottub is verkrijgbaar in verschillende formaten en houtsoorten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen de volgende houtsoorten:

 • Nordic Pine
 • Siberisch Lariks
 • Eiken
 • Western Red Ceder

Hierbij maken we onderscheid tussen comfort en standard. Bij Comfort komen wij het bad bij u thuis in elkaar zetten en bij de standard krijgt u een bouwpakket zo kunt u zelf uw hottub maken. De tobbe is gemakkelijk in elkaar te zetten wanneer u zelf een beetje handig bent. Op de achterliggende pagina omschrijft de handleiding stapsgewijs wat u doen moet.

hottub-van-hout

Kies een formaat dat bij u past

Verder heeft u de keuze tussen verschillende formaten van de houten hottub. Zo bieden wij de volgende afmetingen:

 • 160 x 115 centimeter tweepersoons
 • 160 centimeter vier persoons
 • 180 centimeter vijf persoons
 • 200 centimeter zes persoons
 • 250/240 centimeter tien persoons

Ons meest verkochte model is die van 180 centimeter. Om deze reden is dit formaat ook wat gunstiger in prijs. De prijzen zijn volledig afhankelijk van het soort hout en het formaat dat u kiest. Bent u benieuwd naar de prijzen van het buitenbad? Bekijk het hier op de achterliggende pagina.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!
houten-hottub-in-de-tuin

Breid de houten hottub uit met diverse accessoires

De TÜNNI is uit te breiden met verschillende accessoires. Zo kunt u kiezen voor een Kvik. Hiermee kunt u terwijl u het bad vult stoken. Hierdoor is het water gemiddeld één uur sneller op de gewenste tempratuur.

Wilt u voorkomen dat er blad en andere viezigheid in het water terechtkomt? Kies dan voor een kunststoffen bedekking. Verkrijgbaar in het grijs, maar ook in vele andere kleuren. Toch liever geen kunststof? Wij bieden voor de liefhebbers ook een bedekking van hout.

Om u van nog meer gemak te voorzien kunt u kiezen voor een standaard houten trapje, een opstap of een stijlvolle ombouwtrap. Zo klimt u gemakkelijk in en uit het water. Stijl het af met een handdoekhanger en een tafeltje. Zo heeft u altijd een hapje en drankje bij de hand.

ingebouwde-houten-hottub

Hoe zuiver ik het water?

Met de AquaSmarter voorkomt u bacteriegroei in uw houten hottub. Het kleine apparaatje zorgt voor microbiologisch evenwicht. Waardoor u dankzij de continue iconisatie ook nog eens heerlijk tot rust komt. De voordelen op een rijtje:

 • Voorkomt allergische reacties
 • 100% milieuvriendelijk
 • Het lichaam komt tot rust
 • Geen uitdroging van de huid en/of irritatie aan de ogen
 • Controleert de waterkwaliteit
 • Geen virussen, bacteriën en algen

Combineer de Aquasmarter met een inhangfilter voor optimaal resultaat!

sfeervol-genieten-in-een-hottub-van-hout

Hoe wordt het water in de houten hottub verwarmd?

Het water wordt verwarmd door middel van een hottub houtkachel. Het bad wordt geleverd met een binnenkachel. Zo wordt de warmte optimaal afgegeven aan het water. U hoeft niet bang te zijn dat u zich verbrand.

De koelende eigenschap van het water maakt dit vrijwel onmogelijk. Daarnaast wordt de kachel beschermd door een houten compartiment. Het is mogelijk om een rvs-mantel aan te schaffen voor om de kachelpijp, zodat u zich ook hier niet aan kunt bezeren.

Er komt geen elektrische pomp of aansluiting aan te pas. U vult de kachel met stukken hout van maximaal 70 centimeter en het water kan verwarmd worden. Dankzij de ruime waterinlaat is er een maximale uitwisseling in warmte.

details-van-de-houten-hottub

Duurzaamheid en kwaliteit

De houtsoorten die wij gebruiken staan voor kwaliteit. Ze zijn onder andere geselecteerd op natuurlijke impregneer en hardheid. De kwaliteit van het hout is ontzetten belangrijk. Dit omdat er veel druk op komt te staan door het water.

Doordat wij enkel gebruik maken van dik hout gaat het bad langer mee. Zo voorkomen we dat het bad zomaar gaat lekken. Wilt u zorgeloos genieten van een heerlijk bad in de natuur? U beleeft gegarandeerd jarenlang plezier in een houten hottub van Baden van Hout!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.