Ervaringen

/Ervaringen
Ervaringen2023-01-04T11:44:53+00:00

Prima kwaliteit hottub en met persoonlijke service.

Wat vertraging in de levering, en dit is vrijwel overal aan de orde momenteel. Er werd iig transparant gecommuniceerd over de vertraging. Het deksel was bij de eerste levering vergeten en werd binnen een week nog na geleverd.
Samengevat; een tevreden klant.

Fam S. te De Lier

Fantastische ervaring, wat een plezier!

Bad besteld in de zomer maar door Corona ‘helaas’ later bij ons geleverd, maar keurig tussentijds updates en uitgebreide toelichting ontvangen. Door het wachten erop bleek het plezier ervan uiteindelijk extra groot. Want het inmiddels koude weer maakt de beleving nog completer. Zelf in elkaar gezet met telefonische ondersteuning van Baden van hout. En dan mailen ze nog even om te vragen of het is gelukt. Helemaal super.

Fam A. S te Apeldoorn

We zijn zeer tevreden over het bad. Het plaatsen liep zoals het beschreven staat in de beschrijving.

We hebben veel plezier in en om het bad. Al de gasten die we hebben mogen ontvangen gingen in bad, ook de kleintjes daar is het een speelgoed voor. Wij zien het als een verrijking.

Fam Van E. te B.

Het is echt heeeeeeerlijk om zo’n bad in je tuin te hebben!!!!

We hebben er al vaak van genoten, met z’n 2en, maar ook metvrienden en familie! We hebben er nog geen moment spijt van gehad!!!

Groetjes Richard en Miriam uit W

Beste Herman,

plechtig heb ik je beloofd een plaatje en verhaaltje te sturen van de hottub als deze in Portugal zou staan. Het heeft wat lang geduurd, maar bij deze.

Het transport is helemaal gelukt, het pakket viel eigenlijk nog mee wat grootte betreft. Alleen kon de grote vrachtwagen ons weggetje niet berijden en hebben we deeltje voor deeltje in mijn auto geladen en zo kwam het pakket toch in de garage. Enkele weken later tezamen met mijn zwager die hier op bezoek was de tobbe in elkaar gezet. Wat een leuk karwei is om te doen overigens.

Na wat dagen twijfelen over de waterdichtheid, gebeurde het wonder, het bleek dicht! Ondanks het feit dat we hier een prachtige zomer hebben, wil het s´avonds flink afkoelen. Een relax avondje in de tobbe, afwisselen met het koelere zwembad, glaasje wijn…

De Portugezen die bij ons over de vloer komen, kijken er wat vreemd naar, maar zijn nieuwsgierig. Wie weet wordt het hier ook een trend.

Dank Herman, voor je prettige communicatie en de perfecte levering. Op de foto genieten drie nichtjes in het warme badje. Het eendje is leuk om mee te spelen en geeft bovendien de watertemperatuur aan.

Hartelijke groeten, Dick en Lilian v. E. Portugal

Wij hebt al veule plezier beleefd an de tobbe. Barre mooi umme der in te keuveln met zien alln. Ik zal oe een paar plaaties stuurn van det ding, mar wel zonder det ikke of mien vriendin drin zit.Veuls te bloot op internet. Vulle wille en groeties van Jan uut Dedemsvoart.

Fam J.v.D te D

Het bevalt ons zeer goed vooral de ervaring met oud en nieuw in het bad was zeer bijzonder.Onder het genot van een glas champagne en een hapje onder de sterren naar het vuurwerk kijken was geweldig.

Fam F te L

We zijn zeer tevreden, onze buren bleken bij de eerste stookactie volledig in de rook te zitten: enerzijds door onze matige stookkwaliteiten, anderzijds door de verkeerde wind. Het advies werd gegeven de pijp te verlengen Dit gaf een prima resultaat en de nalevering van de pijp was erg vlot. We genieten nu van een heerlijk bad en zijn zeer tevreden over de aankoop!

Fam B te B.

BEREKEN UW PRIJS

Met onze TÜNNI hottub, start u een nieuwe vorm van leven in uw vrije tijd. Baden in zomer of winter, onder elke weersomstandigheid, het kan allemaal. Vraag nu een prijsopgave aan en ontvang binnen een prijsindicatie!

Bereken uw prijs

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.