Accessoires

/Accessoires
Accessoires2022-02-07T13:43:15+00:00

ACCESSOIRES PRIJZEN

Bij de TÜNNI leveren we diverse accessoires die naar behoefte aangeschaft kunnen worden. In contact met onze klanten evalueren we de accessoires en brengen regelmatig vernieuwingen of aanvullingen aan.

Kachel Frame voor Houten Buitenbad

KVIK: EEN NIEUWE INNOVATIE

€ 190,00

Onze nieuwste ontwikkeling de KVIK zorgt er voor dat het bad sneller opgewarmd wordt. U kunt met de KVIK gelijk de kachel stoken en het bad vullen. Deze manier van werken zorgt er voor dat het bad gemiddeld 1 uur sneller op temperatuur is.

KUNSTSTOF BEDEKKING

160 – 180 cm    € 205,00

200 cm              € 225,00

2 persoons        € 180,00

Wanneer u een andere kleur wilt is dat tegen meerprijs ook mogelijk.
Bedekking: gemaakt van PVC materiaal, gemakkelijk in gebruik, natuurgroene kleur. Tegen bladval en ander vallend vuil beschermd u het bad optimaal met deze PVC hoes.

Hottub houten bad

BEDEKKING VAN HOUT

Nordic Pine               € 285,00

Western red ceder    € 690,00

Tweepersoons bad    € 210,00

NB: Voor een 250 cm bad leveren we alleen een kunststof dekkleed!
Een natuurlijk bedekking van hout is ook een goede mogelijkheid. De deksel wordt alleen gemaakt van Nordic Pine en in twee delen met handgrepen geleverd. Op deze manier is deze dan makkelijker te verplaatsen. Let op: Omdat het hout in weer en wind ligt, kan de deksel doorbuigen en vervormen. Houdt u daar rekening mee.

HOUTEN TRAPJE

Nordic pine   € 165,00

Larix              € 175,00

Eiken              € 210,00

Ons trapje is gemaakt van hout en heeft 3 treden. Met houten bevestigingshaken wordt het trapje aan het bad bevestigd. Deze manier garandeert een veilige instap en voorkomt wegslippen van het trapje.

STIJLVOLLE OMBOUWTRAP

Nordix pine   € 465,00

Larix              € 475,00

Eiken             € 630,00

Als alternatief voor de trap leveren wij een stijlvolle ombouw die zowel als trap en ook als houtopslag gebruikt kan worden.

NB: Indien u een ombouw besteld wordt de prijs van het trapje van het totaal bedrag gecrediteerd.

ROBUUSTE OPSTAP

Nordic pine     € 142,00

Larix                € 155,00

Eiken                € 210,00

Een robuuste stabiele opstap, waar u ook nog accessoires zoals tafel en handdoekhanger onder kunt opbergen. Wordt als bouwpakket geleverd en is eenvoudig in elkaar te zetten. Kan als alternatief geleverd worden voor het reguliere trapje.

Houten trappetje buitenbad
Plankje aan de rand van hottub

TAFEL

Nordic pine   € 75,00 

Larix              € 82,00 

Eiken              € 107,00 

De verplaatsbare tafel zorgt er voor dat u altijd een hapje en een drankje bij de hand heeft.
U hangt de tafel waar u wilt en voorkomt dat u onnodig met uw hoofd tegen de rand van de tafel zit.Voor meer drankjes en hapjes zijn er eenvoudig tafels bij te plaatsen.

HANDDOEKENHANGER

Nordic pine   € 75,00 

Larix              € 95,00 

Eiken              € 127,00 

Handdoekenhanger is gemaakt van hout, met een Roest Vrij Stalen beugel.
Altijd de handdoek lekker bij de hand.

Handdoekenrekje houten buitenbad
Stookhout voor hottub

HOUTDRAGER VAN HOUT

Nordic pine   € 65,00 

Larix              € 75,00 

Eiken             € 107,00 

In de winter is het bij koud weer soms lekker wat hout bij te gooien. U hoeft niet uit bad met deze houtdrager bevestigd met RVS beugels.

BESCHERMING KACHELPIJP

€ 100,00

Als extra bescherming voor het aanraken van de hete kachelpijp biedt baden van hout een passende en smaakvolle bescherming. De roestvrij stalen mantel wordt over de kachelpijp geschoven en voorkomt eventuele verbranding.

Sfeerfoto houten buitenbad
lijnzaadolie

LIJNZAADOLIE

€ 14,00 per fles

Lijnzaadolie impregneer voor behandeling van de buitenkant.
Geef het hout extra voeding en verduurzaam met gekookte lijnolie. Een van ouds bekend en 100% natuurlijke impregneer.

ROERLEPEL

Larix      € 60,00 

Door de wetten van de natuur wordt het water bovenin het bad altijd eerder warm dan onderin. Af en toe even lekker doorroeren is de oplossing bij deze bijpassende lepel.

Roerlepel voor hottube
Platform voor houten hottub

VLONDER

€ 345,00

Standaard afmeting 250 cm x 250 cm en hoogte balkjes 68 mm 
Voor extra levensduur plaatst u uw Tünni op een vlonder. Immers de luchtstroom onder de vlonder zorgt voor droogte en gaat optrekkend vocht tegen. De vlonder is gemaakt van gewolmaniseerd terrashout en in elkaar geschroefd met roestvrijstalen schroeven. In de vlonder is ruimte gemaakt voor de afvoer van het bad en de hoogte van de vlonder staat het toe dat er een PVC buis voor de afvoer van water geplaatst wordt.
Standaard afmeting van de vlonder is 250 cm x 250 cm. De hoogte van de balkjes is 68 mm. We raden aan om de vlonder altijd 50 cm groter dan het bad te nemen en het bad decentraal te plaatsen, om ruimte voor de trap aan de voorkant te krijgen.

STIJLVOL HOUTEN VOETENBAD

Eikenhout    € 305,00

Larix             € 255,00

Het is altijd lekker om vooraf dat u in bad gaat even uw voeten af te spoelen. Dit voorkomt dat er zand of gras in het bad komt.

Daarom dit eiken houten voetenbad met RVS hoepels. Stijlvol en zeer duurzaam. Ook aangeboden in Larix.

Eiken hottub met voetbad en trappetje
Detailfoto hottub frame

ASSCHEPJE

€ 40,00

Het aansteken van de kachel kunt u makkelijker maken door gebruik van een ‘asschepje’. U legt een aanmaakblokje op het schepje en laat deze na het aansteken op de bodem van de kachel zakken. Ook het verwijderen van as kan gemakkelijk met een asschepje.

AFVOERSETJE

€ 22,00

Afvoerset, bestaande uit, wartel en sok, pijp 1 meter, sok en bocht 90 graden. Doorsnede PVC buis is 40mm

Afvoer houten buitenbad
Kachelframe hottub

RVS KACHEL

Een losse RVS kachel is verkrijgbaar (inclusief 2 RVS
kachelpijpen en schoorsteenkapje)

Prijs bij afhalen in Doezum:

€ 847,00 incl. btw

De AquaSmarter®

€ 155,00

Ontspanning voor lichaam en geest door geïoniseerd water….

Wat is een AquaSmarter®?
De AquaSmarter® is een middel tegen bacteriegroei in uw hottub. Door een unieke ioniserende werking door 5 mineralen creëert een Electro-Galvanisch-Proces een gecontroleerd microbiologisch evenwicht in het water. Door continue ionisatie komt het lichaam tot rust.

De voordelen van AquaSmarter®
U heeft geen chloor meer nodig, er ontstaan geen allergische reacties, geen gevaarlijke bijproducten,geen irritatie aan de ogen, geen uitdroging van de huid en de AquaSmarter® is 100% milieuvriendelijk

Wellness met 5 mineralen
U voorkomt algen- en bacteriënopbouw en virussen u controleert permanent de kwaliteit van het water en geeft kristalhelder water door de coagulerende werking. De AquaSmarter® werkt zeker 12 maanden.

Filter voor Hottub

NB: Het is nodig dat bij tijd en wijle er een stroming in uw hottub gemaakt wordt. U kunt volstaan met af en toe doorroeren. Naarmate u vaker in bad gaat (bijvoorbeeld) 1 maal per week behoeft u minder stroming te maken. Ideaal is de combinatie van AquaSmarter® en bijvoorbeeld een inhangfilter die 1 maal per week voor een uurtje filtert.

BEKIJK EEN BAD IN DE BUURT

Wilt u graag een houten bad bezichtigen? Maak een afspraak en bekijk een bad bij een gastvrije klant bij u in de buurt. Zoals u op de kaart hiernaast kunt zien, is er altijd een bad te vinden bij u in de buurt! Maak direct een afspraak.

KLANTERVARINGEN…

Het is naar onze smaak een fraai geheel geworden en wordt door onze gasten zeer gewaardeerd. Mocht je mensen weten die het bad willen bekijken dan zijn ze van harte welkom.
-Annemieke en Gijsbert de Jong

Lees meer ervaringen van onze klanten.

Dames in houten hottub

BEREKEN UW PRIJS

Met onze TÜNNI hottub, start u een nieuwe vorm van leven in uw vrije tijd. Baden in zomer of winter, onder elke weersomstandigheid, het kan allemaal. Vraag nu een prijsopgave aan en ontvang binnen een prijsindicatie!

Bereken uw prijs

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.