Loading...
Home2019-06-24T14:43:24+00:00

Houten baden bij Baden van Hout

[toc]

Houten baden; de geur van vers hout, het geluid van de natuur en een heerlijk houtgestookt bad om in te ontspannen. Tegenwoordig is de maatschappij druk en gehaast, hierdoor is het belang van tussentijds ontspannen sterk toegenomen. En hoe kan dit beter dan onder het genot van een glaasje wijn, goed gezelschap en de prachtige sterrenhemel in een houten buitenbad?

Een plek waar u rustig na kunt denken, goede ideeën ontstaan en waar nieuwe herinneringen geboren worden. Ultieme ontspanning is wat u zult ervaren wanneer u wordt omringt door het warme water in de frisse buitenlucht. Gun uzelf een moment en ontsnap even aan de werkelijkheid. Breng de balans tussen ontspanning en het dagelijks leven weer terug met behulp van één van onze houten baden.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan!
Houten-baden-van-Western-red-ceder-

Thuis genieten in een duurzame houten badkuip

Wilt u een houten badkuip in uw eigen tuin? Dat regelen wij graag voor u! Houten baden worden ook wel een Noors bad genoemd. Wij bieden verschillende formaten en opties aan van de TÜNNI hottube. Zo kunt u kiezen tussen verschillende houtsoorten, waaronder: Siberisch Larix, Nordic Pine of Eiken. Daarnaast zijn er natuurlijk meerdere afmetingen beschikbaar. Of u nou een groot gezin heeft of lekker met zijn tweetjes bent, er zit altijd een geschikt formaat voor u tussen.

Wel raden wij aan om bij de houten baden altijd één persoon groter te kiezen, zodat u ruimer kunt zitten. Daarbij kunt u kiezen uit een tal van accessoires om het houten bad compleet naar wens in te richten. Zo kunt u kiezen voor een stijlvolle ombouwtrap, zodat u veilig in bad kunt stappen. Wilt u kunnen genieten van een heerlijk wijntje met een kaasplankje? Dan is een tafeltje wel zo handig. Ook dit is natuurlijk bij ons verkrijgbaar.

Geniet samen in een houten buitenbad

Romantiek in een houten bad
Samen genieten in een houtgestookt bad

TÜNNI, DE HOUTGESTOOKTE HOTTUB

Met een TÜNNI (hottub), start u een nieuwe vorm van leven in uw vrije tijd. Baden in zomer of winter, onder elke weersomstandigheid, het kan allemaal.

Lees verder

BINNENBADEN VAN HOUT

Een houten bad is als een warme deken om je heen, het geeft je door z’n uitstraling een ontspannend gevoel onmiddellijk wanneer je jezelf in het warme water dompelt.

Lees verder

HOUTEN DOUCHECABINE

Een praktische oplossing voor in en rond uw huis is douchen in een houten douchecabine. Voor comfortabele privacy is deze douche bijzonder geschikt.

Lees verder

Houten baden van hoge kwaliteit

Baden van Hout levert inmiddels al meer dan 15 jaar duurzame houten buitenbaden in België. Het hout dat wij gebruiken is van hoge kwaliteit en wordt gewonnen uit gebieden waar een streng terugplantbeleid van kracht is. Wij vinden het belangrijk om op deze manier ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Naast de houten baden bieden wij ook houten douchcabines aan. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een zwembad in uw tuin heeft of bij uw vakantiehuisje.

Wilt u een hottub kopen? België, Nederland, Duitsland en Engeland, het maakt niet uit waar u woont. Wij voorzien u graag van een houten bad! Wij kunnen het bad versturen als bouwpakket (standaard), maar u kunt ook kiezen voor onze volledig ontzorgende (comfort) service. Hierbij zetten wij houten baden ter plekke bij u in de tuin in elkaar.

 

Sfeervol-houten-buitenbad-van-goede-kwaliteit

De houtgestookte hottub

Met een TÜNNI (hot tub), start u een nieuwe vorm van leven in uw vrije tijd. Baden in zomer of winter, onder elke weersomstandigheid, het kan allemaal. De combinatie van het warme water, de frisse buitenlucht en de ambiance zorgen er voor dat u een andere wereld betreed.

Gratis wintertips

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.